Coalitie impotriva CFR-ului! Se intorc arbitri straini?

Autor: Sport.ro
Luni 15 Februarie 2010, 09:03
Coalitie impotriva CFR-ului! Se intorc arbitri straini?

Steaua, Dinamo, Craiova si Timisoara coalizeaza cu Steaua impotriva CFR-ului, care lupta pentru titlu si mizeaza pe arbitrii din campionatul intern.

Borcea a adus din nou in discutie aducerea de arbitri straini la meciurile din retur. Gigi Becali l-a urmat pe seful din Stefan cel Mare, iar apoi, Marian Iancu si Adrian Mititelu si-au dat si ei acceptul.

Steaua, Dinamo, Craiova si Timisoara banuiesc ca CFR-ul are o influenta mare din perspectiva arbitrajelor. Reprezentatii celor patru cluburi se vor intalni la Bucuresti pentru a se gandi la o modalitate de a "internationaliza scandalul". La initiativa lui Marian Iancu, ei vor sa sesizeze UEFA pentru aducerea arbitrilor straini.

"Ma tem doar de greselile de arbitraj facute impotriva noastra. Cand au fost multe, am terminat pe locul 5. Campionatul trecut, cand s-au imputinat, am luat titlul", a spus Mihai Stoica.

"Raman la parerea initiala, aceea ca meciurile importante din retur sa fie arbitrate de arbitri adusi din strainatate. Eu nu cred ca Lupescu este omul CFR-ului. Ionut e corect!", a spus Cristi Borcea.

Citeste mai mult in ProSport!

Vrei arbitri straini la meciurile care decid podiumul in retur? (12855 voturi)
 
Da
81.38%10462 voturi
 
Nu
18.62%
2393 voturi
Coronavirus România, 13 august. Un nou record de infectări: 1.454 de cazuri și 53 de decese în ultimele 24h
BRAT