tavi popescu CFR Cluj Ciprian Marica FCSB Superliga Tavi Popescu

GALERIE FOTO Ciprian Marica, scos din sărite de Tavi! Cum a reușit extrema FCSB să-l enerveze pe acționarul Farului

Ciprian Marica, dezamăgit de ratarea lui Octavian Popescu în meciul FCSB - CFR Cluj.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 07 August 2023, 09:52
Data actualizarii: Luni 07 August 2023, 10:02

Fostul jucător al echipei FCSB și actual acționar minoritar la Farul, Ciprian Marica, a trăit cu intensitate maximă partida dintre FCSB și CFR Cluj, care s-a încheiat cu scorul de 1-0. Prezent în tribunele stadionului Ghencea pentru a urmări evoluția fostei sale formații, Marica s-a enervat într-un moment-cheie al meciului.

În minutul 74 al partidei, decarul roș-albastru Octavian Popescu a ratat o ocazie imensă de a majora scorul, iar imediat după acea fază, camerele de filmat l-au surprins pe Ciprian Marica extrem de supărat. Surprins de ratarea lui TaviPopescu, care se afla într-o poziție foarte bună, fostul atacant al FCSB și-a pus mâinile în cap, exprimându-și dezamăgirea față de execuția slăbită a acestuia.

  • Tavi Popescu

FCSB a revenit în Ghencea cu o victorie, 1-0 cu CFR Cluj, în Superligă

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.

La revenirea sa în Ghencea, după opt ani, FCSB a obţinut victoria prin golul marcat de Andrea Compagno (67 - penalty), după un fault comis de mijlocaşul croat Lovro Cvek asupra italianului.

FCSB a dominat prima repriză şi şi-a creat câteva ocazii bune de gol. Florinel Coman a tras la colţul scurt (4), dar portarul Răzvan Sava a respins. Din cornerul care a urmat acelaşi Coman a şutat cu efect la colţul lung, dar Sava a respins din nou.

CFR a avut şansa deschiderii scorului în min. 19, când Emmanuel Yeboah a şutat din afara careului, Ştefan Târnovanu a respins, Karlo Muhar a reluat, dar Târnovanu a deturnat mingea în bară.

Roş-albaştrii au avut şi două şuturi bune de la distanţă, dar Adrian Şut (21) şi Alexandru Pantea (31) nu au nimerit poarta.

Repriza secundă a fost mai echilibrată, dar cele două echipe nu şi-au mai creat faze clare de poartă, cu excepţia celei care a dus la deschiderea scorului.

Fostul internaţional Adrian Ilie a dat lovitura de start. La meci au asistat 28.519 spectatori, potrivit organizatorilor, partida jucându-se cu casa închisă.

FCSB e lider cu maximum de puncte după patru etape.

Cele două echipe s-au întâlnit de 71 de ori în principala competiţie internă, de 27 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!