Ciobotariu i-a cucerit pe dinamovisti cu metodele sale! Cum l-a facut pe Dan Petrescu sa exclame: "Dinamo se bate la TITLU!"

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 08:33
Ciobotariu i-a cucerit pe dinamovisti cu metodele sale! Cum l-a facut pe Dan Petrescu sa exclame: "Dinamo se bate la TITLU!"

ProSport / Sefii dinamovisti s-au linistit dupa ce au vazut ca Liviu Ciobotariu este omul de care echipa are nevoie. Acesta a adus-o pe linia de plutire in toate compartimentele si promite sa se bata la titlu.

Primele concluzii sunt excelente dupa cantonamentul din Austria pentru dinamovisti. Ciobotariu e profesionist 100% si nu se vede ca nu are experienta. Ce a adus el in plus fata de sezonul trecut:

1 Apararea e mai exacta
Dinamo a primit 5 golur in 7 meciuri de pregatire, o medie sub jumatate din cea de la finalul sezonului trecut de Liga I: 1,52 goluri pe meci. Grigore - Moti pare cuplul perfect de fundasi centrali de la Dinamo, in timp ce Pulhac si Scarlatache sunt oamenii pe care Ciobotariu ii vrea pe benzile laterale, numai ca ambii vor sa plece.

2 Joaca la posesie si cu playmaker
Ciobotariu a impus sistemul 4-4-2 la Dinamo, cu un singur mijlocas la inchidere si cu unul avansat, care poate crea faze de poarta si combinatii cu atacantii. Catalin Munteanu si Bakaj au fost folositi pe acest post iar ambii s-au descurcat ok.


3 Atacul ramane la inaltime
Dinamo ramane puternica in atac iar vara asta, oamenii lui Ciobi au marcat 2,1 goluri pe meci, peste media sezonului trecut. Singura dilema din atacul dinamovist este daca Marius Niculae va ramane sau nu in Stefan cel Mare in acest sezon. Danciulescu, Ganea si Tucudean au demonstrat insa ca se descurca si fara "Sageata".

Anul trecut pe vremea asta, Dan Petrescu facea o declaratie surprinzatoare, dar nu era bagat in seama de nimeni. "Otelul se lupta la titlul anul asta. De ce? La ei e liniste si au o echipa omogena. Dorinel face treaba buna pentru ca este lasat sa lucreze" a spus atunci Petrescu.

Acum, fostul campion al Romaniei crede in sansa lui Dinamo, pentru ca vede aceleasi lucruri ca la Otelul. "Eu ii vad pe cei de la Dinamo cu sanse la campionat chiar daca multi nu cred in ei. Daca tace din gura ca pana acum, Dinamo se bate la campionat sigur!" a declarat Dan Petrescu.

REZULTATE AMICALE:
Dinamo - FK Trepca 4-0
Dinamo - Inglostadt 0-1
Dinamo - FC Basel 2-1
Dinamo - Maccabi Haifa 2-1
Dinamo - EAU 1-1
Dinamo - Sk Anif 2-1
Dinamo - FK KOssen 17-0

Echipa probabila:
Balgradean, PScarlatache, Grigore, Moti, Pulhac, Torje, Kone, Cat. Munteanu, Alexe, Danciulescu, Liviu Ganea

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

BRAT