Cine marcheaza isi poate ASIGURA transferul din vara! Coincidenta fantastica: Ce s-a intamplat cu ultimii marcatori in derby

Cine marcheaza isi poate ASIGURA transferul din vara! Coincidenta fantastica: Ce s-a intamplat cu ultimii marcatori in derby

Cine marcheaza in derby isi face bagajele si pleaca. Asta pare sa fie regula stabilita in ultimii ani la Steaua si Dinamo.

Dintre toti marcatorii din derby in ultimele 5 meciuri, fiecare dintre cei care au mai ramas are un bagaj pregatit pentru un transfer in vara. Restul si-au gasit deja alte echipe.

ISTORIA ULTIMILOR MARCATORI DIN DERBY

In decembrie 2011, Dinamo pierdea in fata Stelei cu 3-1, intr-un meci in care Marius Niculae deschidea scorul in minutul 21. Un minut mai tarziu, Rusescu reusea sa egaleze pentru Steaua, pentru ca in minutul 59 sa reuseasca dubla. Steaua marca atunci ultimul gol al meciului in minutul 90 prin Mihai Costea. Niciunul dintre jucatori nu mai este acum la echipa.

In luna mai a anului 2012, Steaua o invingea pe Dinamo cu 3-2, iar Tucudean este singurul jucator care se mai regaseste si astazi la club. Tucudean se intoarce insa din vara la Standard. Curtean, Rusescu si Iliev sunt deja imprastiati in alte parti.

In noiembrie 2012, Steaua facea 3-1 cu Dinamo, iar unicul marcator ramas inca in lotul Stelei este Szukala, care tocmai a refuzat-o pe Anji, insa vrea sa plece din vara. Rusescu, cu o dubla in acel meci, si Alexe, marcatorul unui gol, nu mai sunt la cele doua echipe.

Pe 10 mai 2013, Steaua castiga cu Dinamo cu 2-0, prin autogolul lui Mansaly, in minutul 12 si golul lui Tanase, in minutul 70. Decarul Stelei viseaza insa la un transfer in strainatate, dupa aproape 5 ani la Steaua. Ajuns la 27 de ani, fereastra unei mutari importante in Europa se micsoreaza pentru el.

In turul acestui sezon, Steaua o invingea cu 2-1 pe Dinamo, intr-un meci in care "cainii" si-au dat din nou autogol, prin Fai. Latovlevici si Rotariu impresionau in acea partida, prin doua goluri de exceptie, iar la vara ambii ar putea pleca. Despre Rotariu, mai ales, s-au adus in discutie nume uriase, precum Manchester United.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies