Liga 1

Cine e dinamovistul care și-a făcut loc în 11-le ideal al etapei a 26-a 

Cum arată formula-tip a rundei a 26-a din Liga 1. LPF a stabilit că Anton Petrea a fost antrenorul ultimei etape. FCSB a trecut de Chindia, scor 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 18:59
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 19:18

LPF a publicat azi pe siteul oficial al forului condus de Gino Iorgulescu primul 11 al etapei a 26-a, una în care Dinamo a reușit un egal, scor 0-0, după un meci dramatic cu UTA, în deplasare, când a jucat în dublă inferioritate numerică. 

Cel mai bun jucător al echipei lui Flavius Stoican, stoperul Răzvan Patriche, a dus lupte aspre în defensivă și a reușit să conducă fără greșeală o linie de apărare care a rezistat eroic.

În formula ideală a ultimei runde, fostul jucător de la Academica Clinceni face cuplu în "11-le tip" al etapei cu Alin Șeroni, stoperul timișorean cu o statură impresionantă, care face tandem în compartimentul defensiv al grupării FC Botoșani cu camerunezul Joyskim Dawa. 

11-le ideal al etapei a 26-a din Liga 1

PORTAR

Mihai Aioani (Farul / 22 de ani) - A închis excelent poarta. Prinde "Echipa etapei" pentru a doua oară în acest sezon.

FUNDAŞI

Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova / 28 de ani) - A depus un efort consistent pe toată durata meciului. A contribuit la prima reuşită a Universităţii.

Răzvan Patriche (Dinamo / 35 de ani) - Cu experimentatul fundaş în centrul defensivei, Dinamo a rezistat eroic la Arad, de unde s-a întors cu un punct.

Alin Șeroni (FC Botoşani / 34 de ani) - A înscris pentru întâia oară în stagiunea curentă, în care a bifat 20 de prezenţe.

Bradley de Nooijer (Farul / 24 de ani) - Şi-a tecut în cont a cincea pasă decisivă din campionatul curent, sezonul în curs fiind cel mai bun din carieră la acest capitol.

MIJLOCAŞI

Valentin Gheorghe (FCSB / 25 de ani) - Este arma secretă a bucureştenilor din acest sezon. A intrat în repriza secundă şi a înscris două goluri.

Darius Olaru (FCSB / 23 de ani) - Creierul roş-albaştrilor de la centrul terenului a marcat din nou. A ajuns la 20 de reuşite în Liga 1.

Enriko Papa (FC Botoşani / 28 de ani) - A contribuit cu un gol şi o pasă decisivă la succesul care i-a apropiat pe moldoveni şi mai mult de a treia prezenţă consecutivă în play-off.

Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani) - Este unul dintre cei mai buni jucători din lotul covăsnenilor din ediţia curentă, cea în care a marcat pentru a patra oară.

ATACANŢI

Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova / 30 de ani) - Trece printr-o formă foarte bună. A înscris pentru a treia etapă la rând.

Robert Moldoveanu (Farul / 22 de ani) - Este noul pariu al lui Hagi. Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 46 de ani) - Cu el pe bancă, roş-albaştrii au bifat un nou succes, ajungând la 19 meciuri consecutive fără înfrângere.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies