Cine ar putea ieși din primul ”11” al lui FCSB dacă Gigi Becali va transfera vedeta lui Adrian Mititelu

FCSB Adrian Mititelu Gigi Becali William Baeten Superliga Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iunie 2024, 17:28
Data actualizarii: Sambata 01 Iunie 2024, 17:28

FCSB a devenit noua campioană a României, dar Gigi Becali are planuri mari și în următorul sezon, când vrea să ajungă cu orice preț în grupele cupelor europene.

Roș-albaștrii au realizat deja primele două transferuri, David Kiki, de la Farul Constanța, și Daniel Popa, de la Universitatea Cluj, însă acesta este doar începutul campaniei de transferuri pentru gruparea condusă de Gigi Becali.

Cine ar putea fi trecut pe bancă la FCSB, dacă transferul lui William Baeten se va realiza

Gigi Becali a dezvăluit, conform ProSport, că a făcut o ofertă pentru vedeta lui Adrian Mititelu, belgianul William Baeten, profitând de faptul că FCU Craiova a retrogradat la finalul acestui sezon. Finanțatorul de la FCSB i-a oferit 200.000 de euro lui Adrian Mititelu pentru transferul lui Baeten, dar patronul de la FCU Craiova a cerut un milion de euro, sumă pe care Gigi Becali nu este dispus să o plătească. Rămâne însă de văzut dacă transferul belgianului la FCSB se va realiza în cele din urmă.

Este interesant de văzut, însă, pe ce poziție ar putea evolua William Baeten la FCSB în cazul în care transferul se va concretiza. Belgianul este un fotbalist polivalent chiar dacă a fost utilizat de cele mai multe ori ca extremă dreapta. Totuși, Baeten a evoluat și în flancul stâng al atacului și chiar ca număr ”10”.

Cel mai probabil, dacă va ajunge la FCSB, Baeten va evolua în partea dreaptă a atacului, acolo unde FCSB nu a avut un titular cert și unde au fost încercați de-a lungul sezonului jucători precum Alex Băluță, Octavian Popescu sau David Miculescu. În cealaltă bandă ocupată de Florinel Coman este greu de crezut că și-ar putea face loc William Baeten, având în vedere forma arătată de ”șeptarul” de la FCSB în acest sezon.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui William Baeten.

Marius Șumudică l-a desființat pe William Baeten

Gigi Becali și-a exprimat interesul față de William Baeten și în urmă cu câteva luni, iar Marius Șumudică avea atunci o reacție vehementă la adresa fotbalistului.

Fostul antrenor al lui Gaziantep declara că fotbalistul belgian nu ar putea evolua niciodată la FCSB, iar tehnicianul sublinia că, deși are anumite calități, Baeten are și un mare minus: este foarte lent.

Nu poate să joace niciodată la FCSB. Nu poate! Din punctul meu de vedere… Este un jucător de picior stâng, foarte lent… Ok, are o oarecare calitate, dar e lent, fără capacitate de efort. Şi nu ştiu unde ar putea să joace”, spunea Marius Șumudică în urmă cu câteva luni la Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!