CIFRELE nebune ale lui Wesley! Jucatorul pentru care Gigi a fost in stare de orice! Cum arata STATISTICA pentru cel mai tare strain din istoria Ligii 1:

Luni 02 Septembrie 2013, 11:03

	CIFRELE nebune ale lui Wesley! Jucatorul pentru care Gigi a fost in stare de orice! Cum arata STATISTICA pentru cel mai tare strain din istoria Ligii 1:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Wesley ramane cel mai de pret trofeu pentru Steaua. Un jucator pentru care Gigi Becali voia sa dea oricat si pentru care pana la urma a fost in stare sa faca orice.

Care sunt cifrele lui Wesley:

- e strainul cu cele mai multe goluri in Liga 1: 61

- a marcat 34% dintre golurile lui FC Vaslui, in perioada in care a jucat acolo

- doar trei jucatori in activitate au inscris de mai multe ori decat el in liga 1: Buga (79), Dica (103), Danciulescu (214)

- Wesley a marcat de 6 ori pentru Vaslui in Europa, cel mai bun marcator strain pentru o echipa de club (si Kapetanos are tot 6 reusite, insa pentru Steaua si CFR)

- 25 de echipe din Romania au incasat gol de la brazilianul Stelei, scrie Gazeta

- anul trecut a marcat 19 goluri in 32 de meciuri, cat toti stelistii din atacul de astazi, la un loc (Nikolic - 7, Costea - 5, Tatu - 2); aici se mai adauga si Piovaccari, care a venit in vara aceasta: 8 goluri (in Italia)

- Wesley e cel mai batran din lotul Stelei: 32 de ani si 10 luni. Urmatorul e Tatu: 31 de ani si 4 luni.

BRAT