Chiriches a propus noua PERLA din Liga I la Steaua: "Din iarna pot sa joc in Ghencea!" Pandurii mai da o super lovitura!

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 14:53

	Chiriches a propus noua PERLA din Liga I la Steaua: "Din iarna pot sa joc in Ghencea!" Pandurii mai da o super lovitura!

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Alexandru Ciucur e noul produs de export al celor de la Pandurii Targu Jiu, dupa nume ca Vlad Chiriches, Mihai Pintilii, Alex Maxim sau Dan Nistor!

Ciucur are 23 de ani si este eroul gorjenilor in Europa League, acolo unde a marcat decisiv in partidele de la Tel Aviv si de la Braga. El a fost propus deja la Steaua, club obisnuit sa isi faca cumparaturile la Targu Jiu.

Chiar Vlad Chiriches a fost cel care i-a recomandat lui Ciucur sa mearga in Ghencea.

"Stiu ca relatiile dintre cele doua cluburi sunt foarte bune si un transfer s-ar putea realiza daca va exista o oferta clara. Totusi, cred ca e prea devreme pentru mine sa plec la Steaua. Sincer, in acest moment ar fi destul de greu sa joc acolo. Vreau sa am continuitate, sa evoluez pina in iarna la Pandurii si sa incerc sa dau goluri si in partidele din faza grupelor.

Avem o echipa valoroasa la Tg. Jiu si un antrenor foarte bun. Nu va pot spune daca am discutat sau nu cu cineva de la Steaua. Sigur, am vorbit cu Vlad Chiriches, am crescut impreuna la Scoala Ardealul, din Cluj. El mi-a recomandat sa merg la Steaua, sa nu ezit nicio clipa", a declarat Ciucur pentru stiridesport.ro.

Asemeni fundasului ajuns la Tottenham, Ciucur a trecut si pe la International Curtea de Arges in cariera sa. "Cu Chiriches si Radut am jucat la Ardealul, Inter Curtea de Arges si Pandurii. Amandoi au ajuns la Steaua. Se pare ca avem un traseu comun, dar sunt constient ca saltul la o echipa mai mare va depinde numai de evolutiile mele", a mai spus Ciucur.

Când ar putea avea loc alegeri locale în România. Anunțul făcut de președintele PSD
BRAT