Gafa ISTORICA la Steaua? Da goluri MAGICE dupa ce a fost DAT AFARA din Ghencea pentru ca era GRAS! VIDEO senzatie cu atacantul INTERZIS la Steaua

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 10:38

	Gafa ISTORICA la Steaua? Da goluri MAGICE dupa ce a fost DAT AFARA din Ghencea pentru ca era GRAS! VIDEO senzatie cu atacantul INTERZIS la Steaua

Steaua s-a chinuit toata vara sa faca un transfer pe postul lui dupa ce l-a anuntat ca nu-i va mai prelungi contractul!

Adi Rocha a ajuns la una dintre cele mai tari echipe ale Japoniei. Chiar daca joaca in liga a doua, Gamba Osaka are planuri mari. E pe primul loc si vrea sa se bata la titlu din primul sezon dupa promovare. In afara lui Rocha, l-a mai adus in aceasta vara pe magicianul Usami, trecut pe la Bayern si Hoffenheim, in Bundesliga.

Rocha s-a adaptat instant in Japonia. Chiar daca la Steaua a avut probleme cu greutatea, iar patronul l-a condamnat pentru lipsa de mobilitate si pentru ratarile uriase, brazilianul pare sa fi depasit problemele pe care le-a avut in Romania. Face senzatie la Gamba, unde a marcat de 7 ori in 7 partide!

Cu Gainare Tottori a inscris unul dintre golurile anului in J2. Reluarea sa lobata, din voleu, a facut imposibila interventia portarului advers. Gamba a castigat cu 7-1 in deplasare, iar Rocha si Usami au reusit fiecare cate o dubla.

Vezi super golul lui Rocha la minutul 0:50 in clipul de mai jos!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT