Daniel Popa Chindia Targoviste Coreea de Sud Daejon Citizen Superliga

Chindia l-a vândut pe Daniel Popa: "S-au înțeles, au semnat actele, tot!"

Chindia Târgoviște a anunțat despărțirea de Daniel Popa (26 de ani), atacantul care a marcat de șase ori în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 20:12
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 20:14

Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul Emil Săndoi, înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Popa nu a fost inclus în lot pentru partida de astăzi, el ajungând deja la un acord cu noua echipă.

Daniel Popa a semnat cu Daejeon Citizen FC

Daniel Popa a semnat cu Daejeon Citizen FC, formație din liga secundă a Coreei de Sud, care i-a achitat clauza de reziliere în valoare de 100.000 de euro.

"Popa cred că o să plece. Am avut o discuție cu el, am înțeles că s-au semnat actele, tot. E jucătorul echipei din Coreea acum și nu mai putem să contăm pe el. Toată această tevătură cu plecarea lui ține de o perioadă de timp și cred că a fost și puțin afectat din punctul ăsta de vedere. 

A dat un gol superb cu FCSB, dar realizările din ultima perioadă n-au mai fost la nivelul perioadelor de dinainte. E normal, suntem români, probabil se gândea la viitorul lui. Nu ne convine nici nouă că nu-l avem la dispoziție pentru că vedeți că nu stăm nemaipomenit la jocul de astăzi", a spus Emil Săndoi.

Daniel Popa a jucat în două perioade diferite la Chindia, 2014-2016 și 2020-2022. Atacantul a reușit să marcheze 25 de goluri în 84 de meciuri, iar în Liga 1 a mai evoluat pentru Dinamo și FC Botoșani.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Daniel Popa
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!