CFR-ul pregateste fiesta: "Jucam cu International, nu cu Barcelona"

Autor: Sport.ro
Joi 13 Mai 2010, 11:19
CFR-ul pregateste fiesta: "Jucam cu International, nu cu Barcelona"

CFR-ul pregateste fiesta. Jucatorii lui Mandorlini promit ca vor sarbatori castigarea titlului dupa meciul de sambata cu International Curtea de Arges, din penultima etapa.

CFR-ul isi face loc in vitrina pentru al doilea trofeu din istorie, dupa cel din 2008.

Egalul Bitritei cu Unirea Urziceni (0-0) i-a bucurat maxim pe cei de la CFR Cluj. „Aveam incredere in Bistrita. Stiam ca nu se va da la o parte si ca va juca corect, doar am jucat acolo. Eu nu stiu cum se considera altii, dar eu, pana nu voi vedea negru pe alb ca suntem campioni, nu ma voi bucura. Noi n-am depins de nimeni, asa cum nici acum nu depindem de nimeni, doar de noi. Sambata seara nu intalnim Barcelona, asa ca, in mod normal, ar trebui sa intram pe teren si sa mancam jar, iar la final sa sarbatorim”, spune Gabi Muresan.

„Suntem pregatiti de marele meci. Motivatia este una iesita din comun: titlul si Liga Campionilor. Ce te poate motiva mai mult? In plus, trebuie sa batem sambata, ca sa terminam odata. Nu vrem sa amanam sarbatoarea pentru ultima etapa. Vreau ca victoria sa fie un cadou pentru suporterii nostri”, spune Dani.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT