Andrea Mandorlini CFR Cluj Cristi Bud Universitatea Craiova Superliga

CFR, obligata sa bata! Mandorlini se ia de Bud "van Nistelrooy": "Nu e jucatorul din sezonul trecut" Ce zice de Steaua

Mandorlini a ramas masca la golul anulat al Craiovei cu Steaua! "Nu meritau sa piarda", spune italianul care luni se bate cu o nou promovata. CFR nu are voie sa calce stramb. Steaua are 6 puncte si se indeparteaza de clujeni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 August 2010, 19:01
Data actualizarii: Duminica 01 August 2010, 19:37

CFR a facut 0-0 cu Craiova etapa trecuta, iar acum joaca cu Branesti. Omul care i-a adus titlul CFR-ului anul trecut, Bud, l-a suparat pe Mandorlini acum. "Nu mai e jucatorul din sezonul trecut", spune italianul.

"Nu vreau sa ne legam de superstitii, nu tin cont de ele, nu jucam la pariuri. Nu tratam meciul cu Branesti ca si cum am juca impotriva unei nou-promovate, vom fi foarte seriosi. Peralta a fost readus de mine la prima echipa, aveam nevoie de el. Bud este invoit pentru nunta fratelui sau, nu este in lot pentru meciul cu Branesti. Am vorbit cu el, stie si Cristi ca nu mai este jucatorul din sezonul trecut, la CFR nu joaca numele. Este un fotbalist important pentru noi, dar trebuie sa joace altceva"

"Imi pare rau pentru Craiova, nu meritau sa piarda. Imi pare rau si de Mihai Costea deoarece am vazut ca i-a dedicat golul fratelui sau, a fost un gol frumos. Il inteleg pe Mititelu ca este suparat. Insa se face prea mult caz de arbitraj, Onicas a gresit, insa se insista prea mult pe acest subiect", a declarat Mandorlini.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies