CFR Cluj Arpad Paszkany Ciprian Deac Ricardo Cadu Superliga

CFR nu mai are bani! Paszkany ia masuri de URGENTA pentru a putea sa mai tina clubul! Decizia la care NU s-ar fi asteptat nimeni:

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Ianuarie 2014, 11:51
Data actualizarii: Miercuri 08 Ianuarie 2014, 11:51

CFR Cluj se apuca din nou de modificari. Dupa ce patronul Paszkany a inceput sa renunte la o parte dintre jucatori, iar echipa e abia pe 7 in clasament, alte decizii urmeaza.

ProSport scrie ca patronul de la Cluj vrea sa scape de jucatorii cu salarii mari, ca sa reduca bugetul de 3.000.000 de euro pe an, bani pe care ii plateste jucatorilor. In urma cu cativa ani, CFR platea dublu, insa si performantele erau pe masura: titluri, cupe si participari in Liga Campionilor.

In urma cu cateva luni, patronul a retras 15 milioane de euro din club. In plus, vrea sa vanda un hotel din oras, cotat la 4,8 milioane de euro, insa pana acum nu i-a gasit cumparator.

Bugetul clubului a fost redus substantial, iar contractele mari au inceput sa dispara: Deac incaseaza 25.000 de euro pe luna, asa ca Paszkany il dat la Tom Tomsk, pentru un milion de euro, bani suficienti pentru club in primavara. Cadu ia cei mai multi bani intr-o luna: 30.000 de euro.

Modifică setările cookies