VIDEO EXCLUSIV CFR l-ar putea pierde pe Petrescu! „Bursucul” are trei oferte pe masă. În ce condiții pleacă

Dan Petrescu CFR Cluj Liga 1 Superliga Dan Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 09:36
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 09:29

Dan Petrescu a cucerit titlul alături de CFR în acest sezon, iar mai multe cluburi din străinătate au pus ochii pe antrenorul campioanei.

„Bursucul” a dezvăluit că are în momentul de față trei oferte pe masă și că poate pleca oricând, dacă viitorul club plătește clauza de reziliere de 600 de mii de euro.

Petrescu: „Ofertat e în buzunar!”

„Și astăzi am oferte, dacă vrei îți arăt telefonul. Chiar foarte mare. Da (n.r. - în străinătate), foarte mare oferta, mai mare decât am zis.

Problema mea e dacă cei de aici au încredere în mine la greu, asta nu știu. Că la bine toată lumea e cu mine, dar la greu aș vrea. Pentru că eu dacă vreau mâine pot să plec și plătesc clauza și plec, oferta e în buzunar, dar dacă mă simt bine undeva și pot face performanță, de ce să plec?

Toată lumea știe clauza și nu a putut să o plătească Federația. Dacă aș fi plătit-o eu aș fi antrenat gratis la echipa națională. Am avut o clauză care m-a făcut să rămân în continuare aici”, a spus Dan Petrescu la o conferință de presă.

Dan Petrescu a preluat-o pe CFR Cluj la finalul lunii august, după ce Marius Șumudică a fost demis în urma rezultatelor slabe în Europa.

Cu Petrescu pe bancă, CFR Cluj a obținut în medie două puncte pe meci, obținând 24 de victorii în 39 de partide, șase egaluri și nouă înfrângeri.


”Nu există nicăieri în lume!”. Petrescu a luat din nou titlul, dar nu-și uită vechile supărări pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!