CFR Cluj China chuka ogbu Superliga

CFR face rost de bani! Lovitura de 1 milion data de clujeni, dupa ce au rezolvat transferul unui jucator in China

CFR Cluj a renuntat la unul dintre atacantii din lot, acceptand o oferta de 1 milion de euro venita din China.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 09:38
Data actualizarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 09:50

Cu 11 transferuri bifate in aceasta vara si aflati in plina reconstructie, clujenii de la CFR, fosti campioni ai Romaniei, se pregatesc si pentru dubla din preliminariile Europa League cu Jagodina.

Pana la meciul din Europa League, conducatorii din Gruia au negociat insa o afacere de 1 milion de euro, acesta reusind sa-l vanda pe nigerianul Derick Ogbu in China.

Sosit vara trecuta de la OH Leuven, din Belgia, in schimbul a jumatate de milion de euro, Ogbu, autor a doar 6 goluri in sezonul trecut, va ajunge la Liaoning in schimbul unei sume duble, noteaza site-ul clujean stiridesport.ro

Jucatorul va parasi echipa clujeana abia dupa dubla cu sarbii de la Jagodina, care se va disputa pe 17 si 24 iulie.

Plecarea lui Ogbu Chuka in Asia il lasa pe Vasile Miriuta cu doar doua optiuni pentru postul de varf impins, Gregory Tade si Bruno Guima, jucator sosit in aceasta vara, fiind favoriti sa-i ia locul. Bruno Guima este insa in urma cu pregatirea fizica, acesta sosind mai tarziu la echipa.

In varsta de 24 de ani, Derick Ogbu Chuka a bifat 25 de meciuri pentru CFR si a inscris 6 goluri. Acesta mai jucat la Umm Salal si OH Leuven, dar a fost si in probe la PSV Eindhoven.

Modifică setările cookies