Mihai Stoica CFR Cluj FCSB Ronaldo Deaconu Superliga Mihai Stoica

CFR Cluj, ținta preferată a lui Mihai Stoica! Campionii au fost taxați după ultimul transfer ratat 

Mihai Stoica (57 ani) nu o iartă pe rivala CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 20:11
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 20:11

CFR Cluj a fost cea mai activă echipă în această perioadă de transferuri. Clubul din Gruia i-a achiziționat pe Vito Hammershöy-Mistrati (30 ani), Jefté Betancor (28 ani), Denis Kolinger (28 ani), Christopher Braun (30 ani), Simone Scuffet (26 ani), Karlo Brucic (30 ani), Karlo Muhar (26 ani), Rareș Gal (21 ani) și Emmanuel Yaboah (19 ani).

Însă, pe lângă cei 9 jucători, Dan Petrescu (54 ani) l-a dorit și pe Ronaldo Deaconu (25 ani). Iar mijlocașul ofensiv era așteptat la vizita medicală, negocierile cu CFR fiind încheiate. Doar că Marius Bilașco (41 ani) a anunțat că, în cele din urmă, Deaconu nu va mai ajunge în Gruia, decizia fiind luată de ambele părți. 

Justificarea directorului sportiv al clujenilor l-a făcut pe Mihai Stoica (57 ani) să o ironizeze pe campioana României. 

„Îmi dau seama cum a fost. S-au înţeles şi după aia a sunat: 'Bă, nu mai vin'/ 'Exact asta voiam să spun şi eu, că nu te mai luăm'/ 'Stai liniştit că nici eu nu voiam să vin'”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Declarația lui Marius Bilașco

„Au fost discuţii, nu ştiu dacă se va concretiza. Dacă mă întrebi pe mine, în momentul de faţă nu cred că e o opţiune. Am discutat cu jucătorul, am făcut o ofertă, ne-am înţeles. După care lucrurile au luat o altă întorsătură. Nu s-a mai concretizat.

Nu neapărat că şi-a mărit pretenţiile, dar cred că a fost din ambele părţi o decizie de a nu se concretiza”, au fost cuvintele lui Marius Bilașco.

Cariera lui Ronaldo Deaconu

Deaconu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi. Însă, fotbalistul a trecut și pe la academia lui Feyenoord și Twente. Nu a evoluat la echipa mare a olandezilor și a revenit în România la ASA Târgu Mureș, în 2016.

Concordia Chiajna l-a luat liber de contract în perioada de transferuri din iarna anului 2017, moment în care cota sa pe piață valora 150.000 euro, conform Transfermarkt. Gorica l-a cumpărat pe 50.000 euro în 2019 și l-a cedat la șase luni după la Sepsi.

Gaz Metan a fost următoarea echipă pe lista lui Deaconu, însă lucrurile au mers la fel ca în cazul clubului chinez Shaanxi Changan, unde a fost neplătit. Acum, Deaconu este liber de contract și este în căutarea unei echipe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!