RASPUNSUL CFR-ului dupa ce au fost acuzati de nerespectarea masurilor de siguranta: "Luam in considerare trimiterea in judecata a persoanei respective!"

RASPUNSUL CFR-ului dupa ce au fost acuzati de nerespectarea masurilor de siguranta: "Luam in considerare trimiterea in judecata a persoanei respective!"

Un pasager al zborului Cluj - Bucuresti din 17 iulie i-a acuzat pe fotbalistii CFR-ului pentru nerespectarea masurilor de siguranta.

Siserman Paul, fost concurent la Masterchef, i-a acuzat public pe fotbalistii CFR-ului pentru nerespectarea masurilor de siguranta in timpul zborului de vinerea trecuta, pe ruta Cluj - Bucuresti. Acesta a fost pasager al aceluiasi zbor si a spus ca unii jucatori nu purtau masca in avion.

Oficialii clubului din Gruia au venit cu un raspuns oficial prin care neaga acuzatiile lui Paul si iau in calcul trimiterea in judecata a acestuia pentru afirmatiile facute:

"Ca urmare a parerilor exprimate in spatiul public de unul dintre pasagerii zborului Cluj/Bucuresti cu care si echipa noastra s-a deplasat in capitala, conducerea echipei CFR 1907 Cluj doreste sa faca urmatoarele precizari:

Jucatorii si staff-ul tehnic au purtat masca FFP2 pe toata durata deplasarii lor de la stadion pana la Bucuresti. Va asiguram de faptul ca suntem responsabili si ca mereu ne-am luat toate masurile de preventie in lupta cu acest virus, chiar daca din pacate el nu ne-a evitat. Am demonstrat asta prin faptul ca la primele simptome avute de jucatorul nostru Paun Adrian am solicitat de urgenta testarea sa si l-am izolat de restul echipei. Tocmai pentru a proteja pe oricine putea intra in contact cu el. Si noi, toti cei din familia CFR, avem familii, avem copii si evident facem tot posibilul sa ne protejam si sa trecem cu bine peste aceasta perioada grea.

Mai mult, personalul companiei aeriene cu care am calatorit s-a asigurat pe toata durata prezentei in aeronava ca atat delegatia clubului nostru, cat si ceilalti participanti la zbor poarta masca. Este, o data in plus, o dovada clara a faptului ca am respectat regulamentele. Nu stim de ce respectivul pasager a facut aceste declaratii si de ce se foloseste de acest moment neplacut prin care trecem cu totii facand astfel de declaratii publice. Ne revolta o asemenea atitudine menita sa discrediteze clubul pe baza unor simple afirmatii, precum si jucatorii si staff-ul, pentru o notorietate iluzorie si lipsita de moralitate. Luam in considerare trimiterea persoanei respective in judecata pentru a dovedi cele declarate.

Multumim tuturor celor care ne sunt alaturi in aceste zile si care stiu ca doar impreuna si fara ura vom trece peste evenimentele cu care ne confruntam in drumul catre al treilea titlu consecutiv.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj", se arata in comunicatul emis de CFR Cluj.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies