CFR Cluj a adus 4 jucatori! Un croat ii ia locul lui Jakolis, plecat la Steaua! Pe cine au luat de la Bari

CFR Cluj a adus 4 jucatori! Un croat ii ia locul lui Jakolis, plecat la Steaua! Pe cine au luat de la Bari

Fosta campioana a incercat sa isi intareasca lotul dupa plecarile din aceasta vara.

CFR Cluj l-a adus pe Tomislav Sorsa, un jucator de 27 de ani care poate evolua oriunde pe partea dreapta, fiind inlocuitorul lui Jakolis, cel care a ajuns la Steaua. CFR Cluj l-a adus pe croat de la NK Osijek.

De asemenea, CFR a obtinut continuarea imprumutului lui Tomislav Gomelt de la Bari din Serie B. Acesta evolueaza pe postul de mijlocas. Acesta a jucat in 25 de partide in sezonul trecut si a mai fost in lotul lui Tottenham.

Ultimii 2 jucatori adusi sunt doi mijlocasi tineri, de 20 de ani: Alexandru Calin (fost la Petrolul) si Cosmin Sarbu (fost la FCM Baia Mare).

"Sunt doi fotbalisti tineri, de perspectiva, pe care vrem sa-i crestem alaturi de jucatorii formati in propria pepiniera. Ei se antrenau cu noi de vreo trei saptamani, iar acum au devenit, oficial, jucatorii nostri. La aceasta categorie de varsta (U21) ii mai avem pe Horj si pe Paun, dar ei nu vor mai indeplini aceste criterii incepand cu vara viitoare. De aceea, am hotarat sa-i luam pe Chirita si Sarbu. in principiu, ii vom folosi mai mult din sezonul viitor. Dar daca se vor antrena bine, ii vom utiliza si in acest campionat", a spus presedintele Muresan, citat de Stiri de Sport.

Citeste si:CFR Cluj
VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies