Marti 03 Iulie 2018, 12:48

"Cer 20 de milioane pentru fiecare lacrima!" Becali a primit o veste de MILIOANE DE EURO! Victorie GIGANTICA in fata statului roman!

Becali a primit o veste uriasa de la CEDO. Va fi despagubit de statul roman pentru timpul petrecut in inchisoare.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Curtea Europeana i-a dat dreptate in dosarul schimbului de terenuri, primul in care Becali a fost condamnat.

"Am castigat la CEDO. Azi am primit vestea. Am castigat la CEDO pentru ca am fost condamnat pe o lege care nu exista. Am castigat 3 milioane. Pentru fiecare lacrima a mamei o sa cer 20 de milioane de euro despagubiri. O sa o intreb pe mama cate lacrimi a scos din ea, la fel si pe fetele si pe nevasta mea. Atatea milioane o sa cer si ii dau la copii, la batrani, la persoane fara ajutor. Cei 3 judecatori sa plateasca toate lacrimile mamei mele. Ma indrept impotriva celor care au dat condamnarea. Cum sa condamni un om pe o lege care nu exista? Ma refer la schimbul de terenuri. Ma asteptam sa castig cu valiza, dar am castigat pe schimbul de terenuri", a spus Becali la PRO X.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea