ALIBEC A PLECAT DE LA STEAUA! Anuntul de ultima ora al lui Becali. Cu cine a semnat

Steaua s-a despartit de Alibec!

Dupa un an si jumatate la FCSB, Denis paraseste Liga 1. Alibec va ajunge la noua echipa a lui Sumudica, Al Shabab. Becali primeste in schimbul sau 1,7 milioane de euro, exact suma pe care i-a platit-o Astrei in schimbul atacantului la inceputul lui 2017. Stelistii se despart si de William de Amorim. Tot Sumudica a rezolvat transferul. Brazilianul pleaca pe 150 000 de euro.

"L-am dat si pe Alibec! L-am dat la tata Sumudica si pe Alibec! Si pe Alibec, si pe Budescu. L-am dat cu 1,7 milioane. Atat am cerut eu, atat am primit. Si pe De Amorim l-am dat. Am primit 150 000 de euro pe el. Tot in zona aia l-am dat, tot tata Sumudica a aranjat, dar la alta echipa", a spus Becali la PRO X.

Denis Alibec, 27 de ani, a inscris 12 goluri in 42 de partide pentru FCSB. In ultimul sezon, are doar 3 reusite: doua in Europa si numai una in campionat! Alibec nu s-a antrenat deloc alaturi de prima echipa a Stelei in aceasta vara, dupa ce Dica a cerut excluderea sa din lot. Atacantul s-a pregatit cu echipa a doua la baza din Berceni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nelu Tătaru: Peste 29.000 de români vor fi testați pentru Covid-19, pentru a vedea câți sunt imuni
BRAT