Cel mai talentat pusti al lui Dinamo, inlocuit de un stelist! Mutarea lui Ciobotariu ca sa nu-l prinda Steaua in clasament!

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Aprilie 2012, 09:18

	Cel mai talentat pusti al lui Dinamo, inlocuit de un stelist! Mutarea lui Ciobotariu ca sa nu-l prinda Steaua in clasament!

Azi la 19:00, Dinamo - Petrolul, LIVETEXT pe www.sport.ro

ProSport / Considerat in ultimele sezoane cel mai bun produs al lui Dinamo, dupa Torje, Alexe va fi inlocuit de un stelist.

Alexe s-a accidentat si va rata meciul cu Petrolul de astazi. In locul sau va intra Cosmin Matei, jucatorul alungat de Steaua, adus in aceasta iarna la Dinamo.

Cosmin Matei vine dupa o accidentare, suferita in meciul cu Gaz Metan din Cupa. El este prima varianta pentru Alexe, dupa ce nici Curtean, jucatorul adus de la Timisoara, nu a dat randament cu Rapid.

Alexe a suferit o pubalgie in meciul cu Rapid, iar medicii se tem ca accidentarea sa nu se agraveze, daca va fi folosit, scrie ProSport.

Dinamo risca sa fie egalata de Steaua si Vaslui in aceasta etapa, daca cele doua vor invinge, iar trupa lui Ciobotariu va pierde cu Petrolul.

Echipa probabila:

Balgradean, Luchin, Grigore, Moti, Scarlatache, Rus, Catalin Munteanu, Kone, Matei, Danciulescu, Niculae
 

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT