Cel mai simplu mod sa faci primul milion de euro! Ce cota uriasa avea Targu Mures pentru castigarea titlului inainte de startul sezonului:

ASA Targu Mures cote la pariuri Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2015, 12:27
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2015, 12:42

A fost vreun nebun care sa parieze inainte de startul sezonului ca ASA Targu Mures va cuceri titlul in Liga I? Daca da, probabil ca acum isi cauta oferte pentru ultimul Ferrari sau vreun apartament in centrul Bucurestiului :)

Cine a pariat pe ASA inainte de inceperea campionatului are sanse mari sa prinda o cota pe care bookmakerii o oferta extrem de rar.

In august, nou-promovata Targu Mures era vazuta drept echipa cu cele mai mici sanse sa cucereasca titlul si avea cota 1001 pentru un miracol imposibil de conceput in urma cu noua luni. Site-ul DolceSport a publicat astazi cotele pe care casele de pariuri le-au oferit la inceputul sezonului, la finalul turului si acum, cu doua etape inainte de final.

Daca ASA avea cota 1001 in luna august, Steaua era vazuta drept marea favorita si avea o cota de 2.20 pentru castigarea titlului.

Dupa prima parte a sezonului, Targu Mures era la 13 puncte in spatele liderului si avea o cota de 101 pentru titlu. Casele de pariuri nu si-ar fi inchipuit niciodata rasturnarea de situatie din retur, asa ca Steaua avea cota 1.30 pentru ceea ce se credea a fi o lupta cu un singur candidat la trofeu.

Acum, cu doua etape inainte de final, ASA Targu Mures are un punct in fata Stelei, iar bookmakerii ofera cota 1.75 pentru situatia in care nou-promovata se va transforma in noua-campioana. Steaua are sansa a doua si o cota de 1.95 pentru titlu.

Sursa: DolceSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!