Cel mai neasteptat transfer facut din Liga I in aceasta iarna! Cu cine a semnat Soni Mustivar dupa ce a plecat de la Petrolul

Cel mai neasteptat transfer facut din Liga I in aceasta iarna! Cu cine a semnat Soni Mustivar dupa ce a plecat de la Petrolul

In cele trei sezoane in care a jucat la Petrolul Ploiesti, Mustivar a castigat Cupa Romaniei in anul 2013.

Fostul fotbalist al echipei Petrolul Ploiesti, Soni Mustivar, a semnat un contract cu gruparea americană Sporting Kansas City, informează sportingkc.com.

"Vrem mereu să aducem jucători de calitate si simt că am reusit asta prin aducerea lui Soni. Cred că după ce se va adapta felului in care jucăm, va iesi in evidentă. Nu cred că adaptarea va dura mult, pentru că Soni a jucat tot sezonul de toamnă cu echipa sa anterioară. Cred că in timp se va vedea că am făcut o achizitie foarte bună", a spus tehnicianul Peter Vermes.

Soni Mustivar s-a declarat incantat de noul său angajament. "Este o echipă mare, cu suporteri minunati. Voi munci mult incă din prima zi pentru a ajuta cum pot echipa", a adăugat fotbalistul.

Mustivar si-a reziliat, la 2 februarie, pe cale amiabilă contractul cu gruparea Petrolul Ploiesti care expira la finele actualului sezon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul MS privind protocolul în caz de deces al pacienţilor cu Covid, în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta
BRAT
Modifică setările cookies