Claudiu Keseru Steaua Superliga

Cel mai important transfer al verii la Steaua se poate face in 24 de ore: "Daca nu semnez cu Steaua, nu mai plec nicaieri"

Steaua are trei meciuri de foc in urmatoarele doua saptamani, toate transmise in direct la ProTV - Supercupa Romaniei (miercuri, 21:00) si dubla cu Trencin (14 si 22 iulie)

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2015, 14:47
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2015, 15:10

Claudiu Keseru a plecat astazi in Qatar cu gandul sa revina cat mai repede la Bucuresti. "Mi-am luat o geanta mica, eu sper sa ma intorc la Steaua", a spus cel mai tare golgheter al Stelei din ultimii ani.

Keseru va avea astazi discutii cu oamenii din conducerea clubului Al Gharafa, pe care spera sa-i convinga sa il imprumute la Steaua.

"Steaua, pentru mine, este o oportunitate excelenta, nu se pune problema sa plec in alta parte. Ori se face ceva cu Steaua, ori raman acolo."

"Am vorbit cu o persoana extrem de influenta din cadrul clubului, care mi-a zis ca e foarte interesat sa vin. Momentan, cu Mirel nu am vorbit nimic referitor la o eventuala revenire. Am foarte multi prieteni in cadrul echipei care imi vorbesc foarte bine despre el, abia astept sa am ocazia sa ma antrenez din nou cu ei."

"Mi-am luat o geanta destul de mica acum, mai am si haine acolo... esential e sa ajung acolo si sa clarificam situatia", a spus Keseru pentru ProTV la plecarea in Qatar.

Mai multe detalii despre transferul verii la Steaua la Stirile din Sport de la ProTV, ora 20:00

Modifică setările cookies