Cel mai ghinionist stelist! N-a jucat niciun meci si deja are probleme: "Se tin ghinioanele de mine dupa ce am semnat cu Steaua"

Autor: Sport.ro
Marti 29 Martie 2011, 22:07

	Cel mai ghinionist stelist! N-a jucat niciun meci si deja are probleme: "Se tin ghinioanele de mine dupa ce am semnat cu Steaua"

MM si Gigi vor sa faca super echipa cu el din vara, dar jucatorul se simte deja lovit de ghinioane dupa ce a semnat cu Steaua.

Gabi Matei s-a accidentat in amicalul Romaniei U21 cu Albania si va sta o saptamana pe bara:

"Asta e viata de fotbalist cu bune si cu rele. E vorba de o ruptura, o saptamana de pauza mi s-a spus sa iau si apoi pot sa reiau antrenamentele. Sper sa incep antrenamentele de luni. Dar asta nu depinde doar de mine, ci si de cum evolueaza refacerea si cat de bine ma refac"

"Dupa meciul cu Albania, in care am jucat 86 de minute, am simtit o durere, pentru ca in timpul meciului nu am avut nimic. E aproximativ acelasi lucru ca in iarna, dar nu la acelasi picior, acum e la dreptul"

"Se tin ghinioanele de mine dupa ce am semnat cu Steaua, dar asta este situatia, nu am ce face. Dar nu cred ca vor fi probleme pentru echipa, pentru ca avem jucatori destul de buni care ma pot inlocui", spune Gabi Matei.

 

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies