Cel mai bogat patron putea ajunge la Dinamo: "Mi s-a propus, dar am refuzat! Exista o singura solutie, altfel Dinamo se duce!"

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a dezvaluit care este situatia extrem de dificila in care se afla Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 08:05
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 22:40

 

Falimentul, singura solutie

Patronul celor de la Astra a dezvaluit ca a primit oferta de a cumpara Dinamo - situatia de la club l-a facut insa sa refuze sa cumpere clubul.

"Acum cativa ani de zile, nu mai mult de 4-5, mi s-a facut o oferta de a cumpara Dinamo, iar propunerea mea a fost sa se faca un audit, iar ce am spus acum cinci ani s-a confirmat acum. Adica, cele 16 milioane de euro datorie neta din 2010 nu s-a micsorat in 2014, iar de acel bulgare nu avea cum sa scape.

Eu le-am spus atunci lui Badea, Borcea, Turcu, ca ei nu au ce sa vanda. Ca pana cand nu vor regla datoriile clubului, ei sunt pe valoare negativa. Am spus de atunci ca atat timp cat cineva nu va curata de datorii acel club, Dinamo nu are nicio sansa de salvare si singura optiune este falimentul.

Falimentul nu este neaparat un lucru negativ. Trecerea prin el se practica. Aceasta insolventa, cu un plan de reorganizare si stoparea acelor datorii, este singura solutie de salvare a clubului, altfel Dinamo se duce" a declarat Niculae pentru Mediafax.

Modifică setările cookies