"Cei 1000 care vin la meci nu reprezinta suporterii Stelei" Chipciu se ia de singurii fani cu care a mai ramas Steaua pe stadioane

Alexandru Chipciu Cristi Tanase Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Martie 2015, 08:51
Data actualizarii: Miercuri 25 Martie 2015, 09:09

Gestul facut de Cristi Tanase la partida cu Viitorul a adancit si mai mult criza in care se afla Steaua. Jucatorii au intrat intr-un conflict complicat cu singurii suporteri care mai vin la meciuri.

Scandalul cu MApN a lasat Steaua fara o mare parte din fani, iar singurii suporterii care mai vin la stadion au intrat intr-un conflict greu de inteles cu jucatorii pe care in urma cu un an ii considerau idoli.

Primul care a vorbit despre starea ultra tensionata din tribune a fost Alex Bourceanu: "Sincer, imi pare rau ca am ales sa ma intorc la Steaua. Vad ca sunt injurat meci de meci, s-a sters cu buretele tot ce am facut aici." Apoi a venit randul lui Cristi Tanase, care nu s-a limitat doar la cuvinte, ci a scuipat in directia unor suporteri de la Tribuna I la partida din weekend cu Viitorul.

Alex Chipciu il apara pe Tanase si ii critica pe suporterii care vin la stadion sa se ia la harta cu jucatorii.

"Nu doar Cristi Tanase a fost huiduit. Asa-zisii suporteri care vin la meci, 500 de oameni, ne huiduie de cand incepe meciul. Auzim injuraturi cum nu am mai auzit nicaieri si ne fac si blatisti, cum ne fac ei... N-as putea avea o parere, fiindca suporterii Stelei poate sunt altii, sunt 4 milioane in toata tara si cred ca nu cei 1.000 care vin la meci reprezinta suporterii Stelei. La noi la meci vin oameni care isi arunca frustrarile pe noi, clar.", a declarat Chipciu la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!