Cea mai surprinzatoare decizie a iernii la Steaua! Unul dintre jucatorii transferati va fi deja cedat dupa mai putin de o luna

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Februarie 2015, 09:41

	Cea mai surprinzatoare decizie a iernii la Steaua! Unul dintre jucatorii transferati va fi deja cedat dupa mai putin de o luna

Steaua a facut 4 achizitii in aceasta iarna, un singur jucator fiind adus in schimbul unei sume de transfer.

Tucudean, Guilherme, Tamas si Rares Enceanu sunt cele patru transferuri low-cost facute de Steaua in aceasta iarna.

Un singur jucator a venit in schimbul unei sume de transfer si, culmea, chiar el este cel despre care Costel Galca crede ca nu se poate ridica inca la nivelul Stelei. E vorba de Rares Enceanu, mijlocasul de 20 de ani pentru care Steaua i-a platit clubului FC Brasov 200.000 de euro la inceputul lunii.

Dupa cantonamentul din Antalya, Enceanu va fi trimis inapoi la Brasov, sub forma de imprumut pana la finalul sezonului, la Steaua fiindu-i aproape imposibil sa prinda echipa la meciurile de campionat, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Enceanu joaca pe postul de mijlocas stanga, iar Steaua l-a transferat in ideea in care Tanase va prinde un transfer in aceasta iarna. Spre dezamagirea conducerii, ofertele de milioane de euro pentru capitanul Stelei nu au aparut.

Rares Enceanu a jucat 15 meciuri pentru FC Brasov in turul acestui sezon

Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Sute de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies