Liga 1

Ce VESTE pentru Steaua, cu cateva ore inainte de derby! Ce s-a intamplat cu cele peste 2000 de bilete returnate de stelistii suparati pe coregrafia umilitoare de marti seara

Citeste si | Becali: "Voua nu va e, ma, rusine de galeria lui Dinamo?"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 August 2016, 17:17
Data actualizarii: Sambata 20 August 2016, 17:40

Gigi Becali a anuntat in aceasta dupa amiaza ca aproape 3000 de suporteri stelisti au returnat biletele cumparate pentru meciul din aceasta seara: "Am inteles ca s-au suparat pentru coregrafia de marti seara".

Biletele stelistilor au ajuns la dinamovisti. Astazi, clubul Dinamo a pus la vanzare in Stefan cel Mare 2000 de bilete la Tribuna a II-a, in sectoarele 116, 117, 118, astfel ca numarul suporterilor dinamovisti prezenti pe stadion va creste de la 8600 la 10600.

Organizatorii asteapta aproximativ 35.000 de suporteri pe National Arena. Steaua - Dinamo incepe la ora 21:00.

Becali: "Voua nu va e, ma, rusine de galeria lui Dinamo?"

"Asta a fost o farsa, una bazata pe minciuna. Poti sa faci o farsa daca vrei, da nu bazata pe minciuna. E o minciuna care nu se face... Au facut-o, sa fie sanatosi."

"De vina sunt si suporterii Stelei. Daca tu nu vii sa faci coregrafie, normal, cand o casa nu e pazita, normal ca ataca hotii."

"Acum nu vor sa mai vina, au dat retur biletele, ca cica ne-am facut de rusine. Pai cine e de vina ca v-a facut de ras galeria lui Dinamo? Eu sunt de vina?"

"Daca voi erati acasa si faceati galerie, mai veneau soarecii sa joace pe masa? Au jucat cum au vrut ei in tribuna, si au facut acea coregrafie. Pai, eu sunt de vina? Daca voi nu sunteti acasa si faceti pe suparatii. Pai pentru ce faceti voi pe suparatii?"

"Voua nu va e rusine de galeria lui Dinamo?"

"Pai galeria lui Dinamo a trecut prin cele mai mari nenorociri in astia 10 ani. N-au castigat nimic, insolventa, batuti distrusi. Si voi, Champions League, Europa League, campioana, campioana, Europa League, Champions League."

"Ne-am suparat, domne, nu mai vrem sa venim. Uite ca vine hotul si fura si face coregrafie, daca voi nu sunteti acasa."

"Ei sunt Steaua, da, normal ca ei sunt Steaua ca spirit. Eu nu sunt fanatic. Dar eu am avut grija de Steaua, n-am dus-o in B, n-am bagat-o in insolventa."

"Am inteles ca suparatii au dat retur biletele, vreo 3000, ca s-au suparat pentru coregrafie.", a spus Becali la Ora Exacta in Sport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies