Vestea anului pentru Steaua! Ministrul Apararii anunta revenirea in Ghencea si marturiseste public: "Eu sunt stelist de cand ma stiu!"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2016, 10:57
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2016, 11:22

Prezent in platoul emisiunii Dupa 20 de ani, ministrul Mihnea Motoc a anuntat ca spera la o rezolvare cat mai rapida a conflictului dintre Clubul Sportiv al Armatei si Steaua lui Gigi Becali.

Mihnea Motoc spune ca discutiile merg intr-o directie buna si spera ca Steaua sa primeasca numele si stadionul inapoi, in cel mai scurt timp.

Urmeaza ca firma care s-a ocupat de evaluarea brandului sa stabileasca o taxa de licentiere. FCSB va redeveni Steaua in urma unei licitatii.

Evaluarea de 57 de milioane de euro se refera la tot clubul, nu doar la sectia de fotbal.

"Evaluarea a fost facuta dupa o metoda foarte sofisticata de calcul. Evaluarea nu o face MAPN-ul, ci o firma specializata in asa ceva. Au fost aduse in vedere toate disciplinele sportive, nu numai clubul de fotbal."

"In urma unei etape ulterioare, vom afla la cat este valorificat strict clubul de fotbal. Urmeaza sa ni se prezinte taxe de licentiere pentru fotbal si pentru celelalte discipline sportive. Urmeaza apoi o licitatie."

"Interesul si obligatia noastra este de a valorifica patrimoniul"

"Vrem sa venim cu o deschidere totala si bune intentii. Am imprimat aceasta nota de deschidere si sunt extrem de incurajat de rezultatele acestei prime intalniri."

"A fost interesant si impresionant chiar faptul ca am fost, iata, pe acelasi mesaj, si noi, MAPN, si cei de la clubul Steaua, prin vocea lui Gigi Becali."

"Cu Becali m-am intersectat profesional si in timpul mandatului sau de europarlamentar."

"Sigur ca ne-ar bucura ca ei sa foloseasca si stadionul. Este bine ca a inceput discutia."

"Eu trebuie sa recunosc ca sunt prada subiectivismului. Sunt stelist de cand ma stiu, mi-as dori sa vad rezolvarea problemelor."

Ministrul Mihnea Motoc a mai precizat ca stadionul Ghencea urmeaza sa intre intr-un proces de modernizare, la fel ca si celelalte arene selectate pentru Euro 2020 - Stefan cel Mare, Giulesti si Arcul de Triumf.

Revenirea Stelei in Ghencea se refera, pentru viitorul apropiat, doar la terenurile de antrenamente.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!