Michel Platini Superliga

Ce TEAPA! Transferul lui Platini la Dinamo inseamna o GAURA de 200.000 de euro pentru TSKA Sofia! Vezi cum e posibil:

Dinamo a platit 300.000 de euro pentru Platini, insa bulgarii vor iesi pe minus in urma acestui transfer.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2012, 16:33
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2012, 16:32

Directorul executiv al gruparii bulgare Cernomoret Burgas, Plamen Kiryakov, sustine ca TSKA Sofia trebuie sa plateasca 500 de mii de euro clubului sau in urma transferului atacantului brazilian Michel Platini la Dinamo.

Oficialul gruparii bulgare a precizat ca o clauza a contractului de vanzare a lui Platini din 2009 catre TSKA Sofia, stipuleaza faptul ca Cernomoret Burgas va beneficia de 1 milion de leva dintr-o vanzare ulterioara a jucatorului brazilian. "Nu-mi pasa daca a fost vandut pentru 1 euro sau 50 de milioane de euro, sau cedat intr-un alt mod.

Conform contractului semnat, Platini nu putea fi vandut cu mai putin de un milion de euro, dar chiar si daca acest lucru s-ar fi intamplat, TSKA ne datoreaza 50 la suta din aceasta suma", a declarat Kiryakov.

Directorul executiv al clubului bulgar a specificat faptul ca in cazul in care TSKA Sofia nu va plati suma de 500.000 de euro nu va putea primi licenta pentru urmatorul sezon.

Conform presei bulgare atacantul Michel Platini Ferreira Mesquita a fost vandut de TSKA Sofia la Dinamo contra sumei de 300.000 de euro. Platini a semnat luni seara un contract cu Dinamo pentru urmatoarele trei sezoane.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies