Liga 1

Ce spunea o legendă dinamovistă despre Steliano Filip: „Câtă minte are el... N-a reușit la nicio echipă în străinătate!”

Steliano Filip dorește să plece de la Dinamo în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 18:05
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 18:52

Steliano Filip (27 ani) nu vrea să continue la Dinamo. Fotbalistul de 27 de ani, adus în urmă cu un an la echipă, este nemulțumit de cearta avută cu suporterii, dar și de faptul că a fost trimis de Mircea Rednic la echipa a doua și vrea să plece de la Dinamo.

Pe 3 decembrie, după eșecul cu Academica Clinceni, Mircea Rednic, antrenorul de atunci al câinilor, îi trimitea la echipa a doua pe Steliano Filip și Cosmin Matei. Mai apoi, după demiterea „Puriului” și revenirea lui Flavius Stoican, cei doi au fost reprimiți în lotul primei echipe.

Chiar dacă are un nou antrenor, Steliano Filip nu vrea să mai continue la clubul din Ștefan cel Mare și dorește să plece de la Dinamo încă din această iarnă. 

La auzul acestei vești, Ioan Andone i-a reproșat fundașului stânga modul în care se comportă și i-a reamintit că nu s-a impus la nicio echipă din străinătate. De asemenea, fostul internațional român este de părere că jucătorul trebuia să fie un lider în vestiarul „câinilor”, nu un dezbinator. 

Andone: „Îți pui mari semne de întrebare asupra unui jucător”

„Filip, câtă minte are el… N-are! El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă! Cea mai bună perioadă a lui ca fotbalist a fost la Dinamo!

Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are 3-4 experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supralicitează, aici e problema”, a spus Ioan Andone pentru antena sport.

Steliano Filip a evaluat în sezonul 2018-2019 la Hajduk Split, unde a bifat 11 prezențe, iar a doua experiență în străinătate a fost la AE Larisa, în sezonul 2020-2021, când a adunat 22 de meciuri. 

Modifică setările cookies