Fotbal intern

A venit ca salvator la Dinamo, a fost strâns cu ușa de Rednic, iar acum vrea să plece

Dinamo ar putea pierde un nume important.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 16:51
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 17:02

Steliano Filip nu vrea să continue la Dinamo. Fotbalistul de 27 de ani, adus în urmă cu un an la echipă, este nemulțumit de cearta avută cu suporterii, dar și de faptul că a fost trimis de Mircea Rednic la echipa a doua și vrea să plece de la Dinamo.

Pe 3 decembrie, după eșecul cu Academica Clinceni, Mircea Rednic, antrenorul de atunci al câinilor, îi trimitea la echipa a doua pe Steliano Filip și Cosmin Matei. Mai apoi, după demiterea lui Rednic și revenirea lui Flavius Stoican, cei doi au fost reprimiți în lotul primei echipe.

Chiar și așa, digisport.ro anunță că Steliano Filip nu vrea să rămână la echipa pentru care a strâns, în total, 188 de meciuri, 7 goluri și 12 pase de gol. Fundașul stânga, folosit de multe ori și ca mijlocaș central în acest sezon, este nemulțumit de relația cu suporterii, care i-au reproșat demiterea lui Rednic.

"Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Cu el am reziliat contractul.

Steliano Filip și Cosmin Matei nu au fost dați afară! Ca să fie dați afară, trebuia să semnez eu rezilierea. Filip și Matei revin la prima echipă, desigur. Lotul este așa cum este, nu pot să-mi permit să-i spun lui Matei să plece. Dacă atmosfera ar fi fost mai bună, am fi adunat mai multe punct”, a spus Iuliu Mureșan, pentru sursa citată, acum două săptămâni.

Modifică setările cookies