Ce spune Becali despre transferul lui Bauza! Cum încearcă să-l convingă pe Mititelu să mai reducă din preț

Gigi Becali Bahassa Juan Bauza Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 08:53
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 08:59

Doi dintre cei mai în formă jucători din Superliga, Yassine Bahassa (30 de ani) și Juan Bauza (26 de ani), evoluează la FCU Craiova, iar Gigi Becali încearcă să-i aducă la FCSB.

Totuși, latifundiarul din Pipera nu este dispus să plătească sumele cerute de Adrian Mititelu, motiv pentru care nu mai vorbește laudativ la adresa fotbaliștilor din Bănie. Ultima oară când a fost întrebat despre cei doi a susținut că „sunt delăsători”.

Becali îi vrea pe Bahassa și Bauza, dar nu la prețul lui Mititelu

„Sunt jucători de valoare, dar sunt mai delăsători. Bahassa, Bauza. Dar dacă simt miros de sânge, adică de intrat în play-off, vor mai pierde ăia vreun meci? Sunt jucători valoroși. Nu are rost, pentru că Mititelu e băiat bun, dar el visează milioane. Jucători valoroși, dar Mititelu vrea 7, 15 milioane.

Acum sunt specialist. Nu, glumesc, nu sunt specialist. Părerea mea este că două echipe joacă fotbal. I-am zis lui Mititelu că o să fie în play-off. Pot să spun că joacă un fotbal mai frumos decât noi. Dar ei sunt mai delăsători așa, Bauza, Bahassa. Ei simt”, a spus Gigi Becali.

Mititelu a dezvăluit cât a plătit pe cei mai în formă jucători din Superliga

FCU i-a achiziționat în iulie 2022 pe Juan Bauza (de la Csikszereda) și Yassine Bahassa (de la Quevilly Rouen), iar cei doi fotbaliști ofensivi au devenit rapid jucători de bază la echipă deși au fost transferați pe sume ridicole.

„Ştiţi foarte bine că am dat în jur de 200.000 (n.r.- de euro) către cei de la Csikszereda şi plus ce m-au costat primele de instalare la el, la impresar. Deci, până acum, vreo 600-700.000 m-a costat Bauza. Pe Bahassa l-am adus pe nişte sume simbolice”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Primasport - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!