„E cel mai bun fotbalist! E peste Deac, dar e emotiv!” Noul pariu al lui Dumitru Dragomir 

Dumitru Dragomir Mihai Capatana Mihai Capatina Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 13:42
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 13:43

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal are un nou remarcat din Liga 1.

Dumitru Dragomir (76 ani) a făcut ce mai bun „11” din lotul celor două echipe din Bănie: Universitattea Craiova și FCU Craiova. Fostul președintel al Ligii Profesioniste de Fotbal a mărturisit că de la clubul patronat de Adrian Mititelu (54 ani) i-ar alege pe Danny Henriques (25 ani) și Andre Duarte (25 ani) în centrul apărării, iar în atac Juan Bauza (26 ani) și Yassine Bahassa (30 ani). Restul echipei ar fi formată din fotbaliștii pregătiți de Eugen Neagoe (55 ani). 

Dumitru Dragomir a identificat un nou jucător cu potențial 

În toată această alegere, Dumitru Dragomir i-a remarcat pe Mihai Căpățînă (27 ani), pe care îl cunoaște de când era președinte la FC Voluntari. Mai mult, „Oracolul din Bălcești” nu a fost zgârcit cu complimentele și a precizat că mijlocașul central este cel mai bun jucător pe care Universitatea Craivoa îl are în lot, numai că emotivitatea i-a pus bariere. 

„Totuși asta a lui Rotaru e mai puternică un pic. Din ambele echipe, ce echipă aș face eu la Craiova. Ambii fundași centrali luați de la Mititelu. I-aș lua pe Bauza și pe Bahassa. Din partea cealaltă aș lua restul.

Bancu, Vlădoiu, fundașul dreapta. (n.r- Baiaram, Andrei Ivan, Markovic, Mateiu?) După părerea mea, cel mai bun fotbalist de la Craiova e Căpățînă. Mă bazez pe capacitatea lui de efort și pe inteligența pe care o are.

Doar că e un tip emotiv. Eu l-am cunoscut. Eu l-am adus la Voluntari și de aici a sărit. Are capacitate de efort cum nu sunt trei în România. E de nivelul lui Deac, dacă nu peste. E puțin dezordonat. Dar dacă joacă 4-5 etape ca fundaș dreapta, eu vă zic că se duce la mari echipe din această Europa. Are și viteză, trăsnet!

De Ivan nu prea sunt dat pe spate. Sunt dat pe spate de fundașul dreapta de la Mititelu (n.r. – Radu Negru), piticania aia. Joacă de nu s-a pomenit. Ce centrări din viteză dă…”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik

În acest sezon, Mihai Căpățînă a adunat 29 de meciuri pentru gruparea din Bănie, de cele mai multe ori ca rezervă, fără însă a marca vreun gol sau a oferi o pasă decisivă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!