Au fost aduși pe „sume simbolice”, iar acum valorează milioane de euro. Cât au costat cei mai în formă jucători din Superliga

Adrian Mititelu Juan Bauza Yassine Bahassa Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 14:32
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 14:43

Adrian Mititelu ar putea da lovitura în vară. Mai multe echipe din străinătate sunt cu ochii pe fotbaliștii transferați la FCU în vara anului trecut.

FCU i-a achiziționat în iulie 2022 pe Juan Bauza (de la Csikszereda) și Yassine Bahassa (de la Quevilly Rouen), iar cei doi fotbaliști ofensivi au devenit rapid jucători de bază la echipă deși au fost transferați pe sume ridicole.

Mititelu a dezvăluit cât a plătit pe cei mai în formă jucători din Superliga

Adrian Mititelu a dezvăluit cât au costat jucătorii care i-ar putea aduce milioane de euro în vară.

„Ştiţi foarte bine că am dat în jur de 200.000 (n.r.- de euro) către cei de la Csikszereda şi plus ce m-au costat primele de instalare la el, la impresar. Deci, până acum, vreo 600-700.000 m-a costat Bauza. Pe Bahassa l-am adus pe nişte sume simbolice”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Primasport.

Cine îi recomandă jucătorii lui Adrian Mititelu

„Am şi eu doi, trei oameni care lucrează (n.r. – despre cum i-a găsit FCU Craiova pe Bauza şi Bahassa), care nu sunt cunoscuţi de dumneavoastră, de opinia publică. Se uită şi ei, văd 10, 15, 20 şi aleg. Se pare că au ochiul format şi e şi de noroc chestia asta, trebuie să fim realişti. Că şi noi am mai dat greş.

Eu am fost un norocos. Că sunt unii oamenii care au ghinioane într-o anumită treabă şi alţii care au noroc, de pe altă parte. Eu, pe lângă necazurile pe care le-am avut în viaţă, tot timpul am fost norocos să strâng în echipa mea jucători de valoare”, a mai spus Mititelu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!