Ce se întâmplă cu fotbalistul de la Sepsi care a picat testul antidoping: ”El și avocatul său au făcut asta”

sepsi Attila Hadnagy Cosmin Matei Superliga Superliga Sepsi OSK / Sursă Foto - Facebook Sepsi OSK
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 13:08
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 13:07

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv în martie cu o substanță interzisă în corp pe nume 5-metilhexan-2-amină.

Recent, Laszlo Dioszegi, patronul clubului din Sfântu Gheorghe, a anunțat că fotbalistul a reluat pregătirile și, mai mult, Cosmin Matei va reveni cât de curând la antrenamentele de grup de la Sepsi OSK.

Ce se întâmplă cu fotbalistul de la Sepsi care a picat testul antidoping: ”El și avocatul său au făcut asta”

Attila Hadnagy, directorul general al echipei, a vorbit despre situația lui Cosmin Matei. Oficialul covăsnenilor a evidențiat că suplimentul pe care l-a luat jucătorul ar fi fost contaminat cu substanța interzisă, după ce a fost trimis în Ungaria pentru teste amănunțite.

”Cosmin și avocatul său au trimis suplimentul luat în Ungaria, pentru teste. Pe etichetă nu era menționat absolut nimic din substanța găsită pozitiv în corpul lui Cosmin.

Testele arată că acel supliment este contaminat. Matei va trimite rezultatele acestor teste mai departe și ne așteptăm să iasă, probabil, cu un avertisment. E clar că nu a fost ceva voit”, a spus Attila Hadnagy, potrivit HotNews.

Cosmin Matei, cotat la 500.000 de euro de site-urile de specialitate, se află la Sepsi OSK din iulie 2022 și mai are contract valabil cu clubul din Sfântu Gheorghe până la finele sezonului 2024/25.

Ce suspendare riscă Cosmin Matei, după ce a fost prins dopat

Cosmin Matei a fost testat pozitiv la o substanță numită 5-metilhexan-2-amină, care ar fi un stimulent pentru viteză, energie și tonus muscular

GSP scrie că suspendarea lui Cosmin Matei ar putea începe de la doi ani. În cazul în care substanța a fost administrată intenționat, atunci fotbalistul va putea fi suspendat până la patru ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!