VIDEO EXCLUSIV Ce salariu are acum Elias Charalambous la FCSB, după ce a acceptat propunerea lui Gigi Becali

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Mai 2023, 09:56
Data actualizarii: Miercuri 24 Mai 2023, 09:55

Elias Charalambous (42 de ani) o va antrena pe FCSB și în sezonul următor, așa cum a anunțat patronul Gigi Becali, în cursul zilei de marți.

Antrenorul cipriot, posesor al licenței Pro, a preluat-o pe FCSB la finalul lunii martie, a înregistrat cinci victorii, o remiză și două înfrângeri, iar sezonul îl va încheia pe locul secund.

Ce salariu are acum Elias Charalambous la FCSB

Deși FCSB a ratat titlul, Gigi Becali a decis să mizeze în continuare pe serviciile lui Elias Charalambous, însă, la fel cum a procedat și în cazul altor angajați, i-a propus un salariu redus cu aproape jumătate.

Din informațiile PRO TV, Elias Charalambous încasează acum un salariu lunar de 6.000 de euro la FCSB. În primele luni la formația bucureșteană, cipriotul era remunerat cu 11.000 de euro, însă Gigi Becali a declarat acum că "erau cheltuieli nefondante și le-am restrâns", făcând referire la salariile unor angajați din cadrul clubului.

"Am semnat cu Charalambous azi prelungirea pe încă un an. I-am făcut salariul la jumate.  Eu micșorez totul. Erau cheltuieli nefondate și le-am restrâns. 

La investiții e altceva, vreau să întărim echipa, iar la anul să câștigăm fără emoții”, spunea Gigi Becali, marți, la Fanatik.

FCSB a renunțat la șase jucători

Este vorba despre Joonas Tamm, Deian Sorescu, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov și Valentin Crețu. Cei șase își încheie contractele la finalul acestui sezon și nu vor prelungi.

Deian Sorescu se va întoarce la Rakow. Gigi Becali spune că l-ar fi păstrat pe fundașul dreapta doar dacă polonezii ar fi acceptat să prelungească împrumutul.

"Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Am încheiat cu Tamm, cu Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu. Cu Oaidă nu, vreau ceva bani pe el, 100.000 sau 200.000. Am încheiat contractul cu ei.

La Cristea mi-e frică că îl ia Hagi și îl face fotbalist. El face fotbaliști din nimic. Tu n-ai văzut? Până la urmă, o să le pun la clauze, că le dau drumul liber, dar n-au voie să meargă la Farul. Glumesc, să se ducă băiatul.

Dawa are contract. Ce pot să-i fac? Rămâne, dar vom angaja un antrenor care să-i spună să paseze, să nu-i fie frică. Dawa e puternic, foarte puternic și ne bazăm pe el

Sorescu, da, e al șaselea jucător. Ce să fac cu Sorescu? Îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu îi mulțumesc că... păi, ce a făcut Borza pe acolo?! Am zis să intre Cordea și să stea lângă Borza. A făcut Borza ce a vrut pe acolo. Eu mi-am dat seama că Sorescu nu e fundaș. El ne-a ajutat într-un fel și... dacă vor să ni-l mai lase împrumut, dar nu putem să dăm bani. Trebuie să dăm 900.000 pe el", a mai spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!