"Ce psiholog ba, veniti la mine sa va invat!" FABULOS! Gigi Becali A RAS CU LACRIMI cand a auzit propunerea staff-ului tehnic:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 August 2012, 10:21

	"Ce psiholog ba, veniti la mine sa va invat!" FABULOS! Gigi Becali A RAS CU LACRIMI cand a auzit propunerea staff-ului tehnic:

Staff-ul Stelei a decis ca are urgenta nevoie de un psiholog care sa ii ajute pe jucatori sa treaca peste criticile lui Becali.
 

Chiar daca managerul Stelei sustine ca jucatorii nu sunt afectati de criticile patronului, in realitate tinerii fotbalisti au Stelei sunt cu moralul la pamant dupa ce Becali ii distruge in toate declaratiile date presei.

Astfel, unul din managerii stelisti a decis ca un psiholog ar fi perfect pentru a-i ajuta pe fotbalisti sa treaca peste aceste momente si sa nu intre cu frica in teren.

Propunerea a fost luata in ras de patron, care a ras cu gura pana la urechi cand a auzit de aceasta idee: "Pai bine, ba Michele, nu te am pe tine psiholog la echipa? De ce sa mai aduc pe altul? Cat timp sunt eu la Steaua nu vom aduce nici un fel de psiholog, ce, vrei sa rada lumea de noi?" ar fi raspuns Becali, conform Prosport.

Becali a mai refuzat o astfel de propunere si in 2009, cand staff-ul de atunci al Stelei a reusit sa aduca trei specialiste in psihologie pentru a-i face pe jucatori sa treaca peste depresii. Solutia nu a durat insa mult, patronul Stelei spunand: "Ba, eu sunt singurul psiholog la echipa asta. Ce sa caute alea trei in vestiar cu fotbalistii, nu asa se face terapie", a spus Becali la vremea respectiva.

Premierul și câțiva miniștri, certați de Arafat că nu respectă distanțarea. Ce a făcut Orban
BRAT