Ce pregateste Mutu? Noul manager al lui Dinamo, intalnire secreta cu tatal si agentul lui Ivan, chiar inaintea meciului direct

Ce pregateste Mutu? Noul manager al lui Dinamo, intalnire secreta cu tatal si agentul lui Ivan, chiar inaintea meciului direct

CSU Craiova si Dinamo se vor intalni in aceasta seara in ultimul meci al etapei a 12-a din Liga I. In ziua partidei, noul manager dinamovist Adrian Mutu s-a intalnit cu tatal lui Andrei Ivan.

Prezent la Turnu Severin pentru meciul direct dintre CSU Craiova si noua sa echipa, Dinamo, Adrian Mutu a avut parte de o intalnire de taina cel putin neasteptata. Cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca Mutu a discutat cu tatal si cu unul dintre reprezentantii lui Andrei Ivan la un restaurant.

Un adept al promovarii fotbalistilor romani, Mutu ar putea fi interesat de o posibila trecere a lui Ivan la Dinamo de anul viitor, dar exista insa un imediment serios in acest moment, Negoita nefiind dispus sa achite sume mari pentru transferuri. Pe de alta parte, Ivan a fost subiectul unui transfer de circa 2 milioane de euro la Steaua, asta vara.

"Ma voi ocupa de transferuri impreuna cu nea Ando. Imi va spune de ce are nevoie si voi incerca sa-i fac pe plac, sa aducem cat mai multi jucatori, la bugetul pe care ila vem acum si cu bugetul pe care ni-l ofera domnul Negoita", spunea Mutu la prezentarea oficiala.

"Dinamo trebuie sa treaca la urmatorul nivel", mai spunea cel poreclit "Briliantul".

De asemenea, Mutu a spus ca va cauta si noi surse de finantare pentru Dinamo, fie ca e vorba de investitori sau sponsori.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies