Ce patron din Liga 1 a pierdut cel mai mult in fotbal? Vezi aici lista lui Dragomir!

Autor: Sport.ro
Sambata 26 Ianuarie 2008, 13:01
VEZI AICI GAURELE NEGRE DIN LIGA 1!

Iancu e lider in Liga 1, crede Dragomir care anunta ca patronul Timisoarei a pierdut 15-20 de milioane de cand investeste in fotbal. Gigi Becali este pe locul 2 in topul lui Mitica cu o gaura neagra de 15 milioane de euro. Copos in schim placa primul, insa a pierdut cel mai putin doar 3-4 milioane de euro.

"Borcea a pierdut 11 milioane de euro, va spun eu. A pierdut si Turcu 2,5 milioane! Si Gigi Becali e in gaura de 15 milioane de euro.Copos a pierdut doar vreo 3-4 milioane. In schimb, Mititelu de la Craiova a pierdut 5-6 milioane, Iancu vreo 15-20. Iancu a pierdut cel mai mult." a dezvaluit in ProSport Dragomir.

"Nu mai stau mult patronii V-am spus, sunt mai multi care vor sa se retraga.Unul e Stefan de la Piatra-Neamt, mai sunt aia de la Arad. E Copos... Mai e, asta.. Porumboiu!" a mai spus Dragomir.

"Oamenii astia au pierdut bani din fotbal. Crezi ca mai aveau nevoie de niste firfirici? Copos are avere de un miliard si facea o afacere din care sa-si traga cateva sute de mii de euro.Patronii baga milioane de la ei din buzunar si nu-i mai recupereaza. Acum se trezesc si pe la DNA. Stiti cum se va termina asta? Vor da unii niste bani la buget, dar altceva nu mai pateste nimeni.E vorba doar de o evaziune fiscala de 2 milioane de euro. Mare lucru! Sunt altii in tara asta care fac evaziune similara intr-un an, nu in 10!" a mai comentat Dragomir.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT