VIDEO Ce l-a impresionat pe Dan Petrescu în cantonamentul din Austria: "Cred că e prima dată în viața mea!"

CFR Cluj a încheiat cantonamentul din Austria cu patru victorii din patru meciuri, fără gol primit.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 08:42
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 08:42

În ultimul duel din cantonament, ardelenii au învins vicecampioana Croației, Hajduk Split, scor 2-0, grație golurilor înscrise de Ciprian Deac și Cristi Manea.

Ce l-a impresionat pe Dan Petrescu în cantonamentul din Austria

La finalul meciului, Dan Petrescu s-a arătat entuziasmat de rezultatele echipei sale, spunând că este primul său cantonament în care echipa nu încasează vreun gol și nici nu are parte de probleme disciplinare.

CFR Cluj va reveni în România și va pregăti primul duel din Champions League, contra formației armene Pyunik Erevan. Cele două meciuri sunt programate pe 5 și 13 iulie.

"Sincer, nu mă așteptam să câștigăm toate meciurile. Mai ales cu Hajduk Split, care cred că e cel mai valoros adversar întâlnit. Prima repriză excelentă, putea să fie 3 sau 4-0 pentru noi. E clar că ei sunt în urma noastră ca pregătire. 

Va fi foarte greu să aleg echipa. Mâine dimineață (n.r - azi) plecăm și doar o zi liberă avem. Dacă jucăm marți, nu avem ce să facem. Așa va fi programul nostru 3-4 luni, fără zile libere. Sunt obișnuit, am experiență, să vedem dacă și jucătorii vor rezista. În cantonament am avut și noroc, nu poți să nu iei gol și fără puțin noroc.

Mă bucur că toți cei șapte jucători noi s-au integrat, s-au antrenat foarte bine, chiar dacă unii sunt în urmă, cum sunt Betancor și Kolinger. Cred că e primul cantonament din viața mea în care n-am avut nicio problemă disciplinară și patru din patru, fără gol primit", a spus Dan Petrescu, după meciul cu Hajduk Split.

CFR Cluj, în cantonamentul din Austria

  • CFR Cluj - Koper 2-0
  • CFR Cluj - Napredak 3-0
  • CFR Cluj - Partizan Belgrad 1-0
  • CFR Cluj - Hajduk Split 2-0
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!