Ce jucatori pleaca de la Dinamo din aceasta vara! Nume grele vor parasi echipa din Stefan cel Mare

Dinamo Bucuresti Superliga Ce jucatori pleaca de la Dinamo din aceasta vara? Nume grele vor parasi echipa din Stefan cel Mare
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Sambata 22 Mai 2021, 11:25
Data actualizarii: Sambata 22 Mai 2021, 16:00

Cei mai importanti fotbalisti ai dinamovistilor se vor desparti de echipa la finalul sezonului, totusi "cainii rosii" spera sa obtina o suma de transfer pe unii dintre ei.

Dinamo a reusit sa se salveze de la retrogradare si a demarat deja planurile pentru sezonul urmator. Pana la jumatatea lunii iunie echipa din Stefan cel Mare trebuie sa rezolve situatia celor care pleaca si raman la club, inainte de inceperea antrenamentelor pentru stagiunea urmatoare.

Lotul "ros-albilor" va suferi foarte mult, iar unii dintre cei mai importanti jucatori se vor desparti de echipa condusa de Dusan Uhrin. Lui Bejan, Albentosa si Kongshavn le expira contractul, portarul plecand deja de la echipa, iar Morsay a fost imprumutat doar pentru aceste cateva luni, si el despartindu-se deja de Dinamo. 

In cazul lui Fabbrini, Achim, Gol, Anton si Sorescu, clubul va incerca fie o renegociere de contract, fie vanzarea lor. Conducerea dinamovistilor spera sa obtina o suma importanta de transfer in schimbul lui Deian Sorescu, Paul Anton si Diego Fabbrini. Pentru fundasul dreapta de la Dinamo, oficialii din Stefan cel Mare vor accepta orice oferta care depaseste jumatate de milion de euro.

Conform surselor www.sport.ro, Dinamo nu a scapat de probleme, pe 15 mai unii dintre jucatori urmand a depune memorii pentru ca vor ajunge la 3 luni de neplata a salariilor. 

Mario Nicolae a afirmat pentru sursa citata ca salariile vor scadea considerabil din vara, iar salariul mediu va fi de 5.000 de euro pe luna si doar in cazuri exceptionale se va putea ajunge la 7.000 de euro pe luna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!