"Ce castiga Armata? Nu ai dreptul sa-ti bati joc de asa ceva!" Scrisoarea de revolta a lui Boloni in scandalul marcii Steaua

"Ce castiga Armata? Nu ai dreptul sa-ti bati joc de asa ceva!" Scrisoarea de revolta a lui Boloni in scandalul marcii Steaua

Boloni, una dintre legendele Stelei, critica miscarea Armatei in scandalul marcii Steaua.

Fostul jucator al Stelei si selectioner al Romaniei sustine ca viitorul apartine investitorilor, nu afacerilor de stat. Boloni si-a exprimat punctul de vedere intr-o scrisoare publicata pe SportNews.

"Ce castiga Armata din toate astea? Nu cunosc dedesubturile legale, dar vorbeste fostul sportiv al Stelei. Vremurile se schimba. Pana la urma, indiferent ce spun Armata si patronul, de acolo de unde este, Steaua nu e nici macar a suporterilor. Steaua este a Romaniei!

"La fel ca manastirile acelea din Moldova, care nu apartin celor care merg la rugaciuni, nici preotului care slujeste acolo, apartin patrimoniului national! Nu ai dreptul sa-ti bati joc de asa ceva!"

"Armata vrea sa recucereasca gloriile. Si nu ma gandesc doar la Cupa Campionilor Europeni, ma gandesc la handbal, la Gatu, la echipa fantastica de hochei. Gigi Becali nu se gandeste la astea, vrea sa savureze cat mai mult din acest club de fotbal. A finantat echipa, sigur, cu capacitatea lui financiara si intelectuala, aia pe care o are. E normal sa se intrebe: 'Stai, domnule, eu unde sunt?'."

"O asemenea problema merita un tratament foarte inteligent. Trebuie gasita formula de trecere a echipei din proprietatea statului la proprietate privata. Asta nu trebuie sa fie un razboi intre Ministerul Apararii Nationale si proprietar."

"Vrem sa avem un nou Rapid, un nou Dinamo, o noua Steaua, Ministerul Transporturilor, Politia, Internele ori Armata trebuie sa aiba capacitatea necesara de a preda stefeta mai departe. Viitorul este in mainile investitorilor.", spune Boloni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies