Omul care a salvat-o pe Steaua de la excluderea din Europa a fost retinut astazi de procurorii DIICOT!

Autor: Sport.ro
Marti 09 Decembrie 2014, 18:03

	Omul care a salvat-o pe Steaua de la excluderea din Europa a fost retinut astazi de procurorii DIICOT!

Avocatul care a salvat-o pe Steaua de la excluderea din Europa in 2013 este implicat intr-un dosar privind manipularea pietei de capital si delapidarea societatilor de investitii financiare.

Nicolae Mergeani, avocatul care a reprezentat-o pe Steaua in fata Comisiei de Disciplina a UEFA, se numara printre oamenii retinuti astazi de procurorii DIICOT intr-un dosar privind manipularea pietei de capital si delapidarea societatilor de investitii financiare.

Seful SIF Banat-Crisana, Dragos Bilteanu, Nicolae Mergeani, de la SIF Muntenia, Najib El Lakis, de la SIF Banat-Crisana, si alte doua persoane au fost retinuti de procurorii DIICOT, in dosarul privind manipularea pietei de capitalei si delapidarea societatilor de investitii financiare.

Surse judiciare au declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca procurorii au emis cinci ordonante de retinere, dupa ce au audiat 25 de persoane suspectate ca ar fi delapidat patrimoniul SIF Banat-Crisana (SIF1) si SIF Muntenia (SIF4), de unde au transferat bani prin intermediul unor offshore-uri, dar si ca s-ar fi implicat in operatiuni de manipulare a pietei de capital.

Citeste mai mult pe mediafax.ro

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies