Cazul Iancu, problema nationala! Un oficial al Stelei vorbeste despre 'generatia care se pierde' si ii da un avertisment DUR lui Iancu:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Septembrie 2013, 15:33

	Cazul Iancu, problema nationala! Un oficial al Stelei vorbeste despre 'generatia care se pierde' si ii da un avertisment DUR lui Iancu:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Gabi Iancu va avea astazi o intalnire fata in fata cu Bogdan Stelea pentru a face lumina in scandalul provocat in cantonamentul nationalei de juniori.

Secundul lui Stelea, Florin Constantinovici, sustine ca Iancu a plecat din hotel, noaptea, la ora 1.30, fara sa anunte pe nimeni, in timp ce mijlocasul spune ca "a coborat pentru cateva minute pentru a se intalni cu o matusa, venita cu un taxi in fata hotelului".

Helmuth Duckadam spune ca sunt foarte multi jucatori tineri cu probleme de comportament.

"Jucatorii tineri sunt ridicati prea repede in slavi de toata lumea, inclusiv de mass media, si isi pierd din luciditate cand ajung la echipe importante ca Steaua, Dinamo sau la cluburi din afara."

"Vin cu nasul pe sus la echipele nationale si din pacate nu mai exista respect. Multi dintre ei se vor pierde pe drum, din pacate."

"Depinde doar de Iancu ce va fi pe viitor. Am inteles ca astazi va avea loc o discutie si in functie de asta se vor lua masuri."

"Stiu ca lui Reghe ii place disciplina si cine iese din aceasta disciplina, are de suferit.", a declarat Duckadam la Sport.ro.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT