Astra Valentin Sinescu Superliga

Sinescu a fost DAT AFARA dupa dezastrul cu U Cluj! Numire surpriza la Astra! Cine i-a luat locul

Gest senzational al unui antrenor din Liga I imediat dupa ce echipa lui a luat bataie in Liga I! Patronul i-a facut pe plac si l-a concediat in aceasta dimineata!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2013, 16:44
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2013, 16:44

UPDATE 16:00: Marin Barbu a fost numit antrenor la Astra in locul lui Valentin Sinescu, pe care Ioan Niculae l-a facut praf dupa meciul pierdut ieri cu U Cluj, 1-2.
__________________________________________________________________________________________

Ioan Niculae spune ca Sinescu nu mai are nicio sansa de a continua la Astra dupa infrangerea de pe teren propriu cu U Cluj (1-2).

"Astept ceva scris, un raport, niste explicatii. Aveam date ca lucrurile nu merg bine inca din iarna, antrenorul m-a asigurat ca totul e sub control! Astept sa vina el cu demisia, nu sa-l dau eu afara. Nu cred ca mai are ce sa faca sa ma convinga ca trebuie sa ramana", spune Niculae.

Sinescu a declarat ca e gata sa plece de la Astra pentru a pastra intacte sansele la locul 2! Dupa a doua infrangere consecutiva in campionat, Sinescu e sigur ca jocul slab il are pe el printre cauzele principale.

"Poate limitele mele ca antrenor sunt de vina, avem probleme de joc, asta e evident! Poate sunt o frana pentru Astra, astept ca cei din conducere sa ia masuri. Aveam impresia ca intre mine si vestiar e o comunicare excelenta, dar se pare ca nu e chiar asa de vreme ce suntem deja la al doilea meci la rand pe care il pierdem", a spus Sinescu la Dolce Sport.

Modifică setările cookies