El e Sinescu si iti face ziua mai frumoasa! "Petrolul reprezinta un organism policefalic fara suflet!" Culmea, dupa meci a vorbit si Anghelache :) VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2015, 13:45
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2015, 16:43

Petrolul - Dinamo, ce spectacol! Meciul ca meciul, dar adevaratul derby s-a dat in fata microfoanelor. Anghelache si Sinescu au vorbit in aceeasi seara la televizor.

Fara prea multe comentarii, va redam cateva pasaje din momentele de gandire profunda oferite de cei doi.

Valentin Sinescu: "Cred ca diferenta a facut-o calitatea superioara a componentilor echipei Dinamo de la mijloc in sus. La momentul actual reprezentam un organism policefalic fara suflet. E greu, cand vezi o asa revarsare de afect din tribuna, sa primesti o asa infrangere. Dar trebuie sa avem barbatia sa privim lucrurile in fata si sa intelegem ca de miercuri va fi un nou inceput."

"Activitatea aici s-a fracturat in momentul anuntarii insolventei. Eu am trait aici doua perioade distincte, una de normalitate, de profesionalism, datatoare de speranta, si una pigmentata de convulsii majore, foarte greu de gestionat. Era limpede ca nu va avea ca finalitate decat o alunecare in clasament."

"Daca se va asigura aici un flux firesc de armonizare a recompenselor, atunci e ok, pot veni jucatori straini."

Constantin Anghelache: "Echipa s-a mobilizat foarte mult, in ciuda unor idei aruncate pe ici, pe colo. Meciul a fost la un moment dat cu de toate, au fost si bari si alte ratari destul de mari."

"Un scor care nu ii linisteste, ci trebuie sa ii mobilizeze pe jucatorii de la Dinamo, sa se pregateasca mai bine, sa caute sa vina la nivelul de baza al linistii. O liniste pe care o au fiecare individual si echipa in intregul ei."

Noi zicem ca e 1-0 pentru Valentin Sinescu dupa conferintele de presa de aseara :)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!