"Cautam solutii pentru transferul lui Anton la Steaua!" Jucatorul vrea sa plece si Steaua insista cu telefoanele. In cat timp poate fi totul oficial

"Cautam solutii pentru transferul lui Anton la Steaua!" Jucatorul vrea sa plece si Steaua insista cu telefoanele. In cat timp poate fi totul oficial

Steaua insista pentru Anton de la Pandurii, care a anuntat public ca vrea sa plece.

Valeriu Argaseala a discutat deja cu Narcis Raducan, iar cele doua parti negociaza in aceste momente pentru transferul mijlocasului de la Pandurii Tg. Jiu.

"Sunt discutii neoficiale in legatura cu plecarea lui Paul Anton la Steaua, ceva concret si oficial nu exista, dar sunt discutii neoficiale, am avut si luni discutii cu domnul Argaseala si cautam solutii. Am luat act si de dorinta jucatorului de a juca la Steaua, este important sa afli si dorinta jucatorului in astfel de cazuri"

"Trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte atunci cand dam drumul unui jucator, de faptul ca a fost promovat la cel mai inalt nivel aici si trebuie sa ne continuam si noi activitatea. Daca va fi o ofera concreta si corecta, in concordanta cu valoarea jucatorului, pentru ca vorbim de unul dintre cei mai importanti jucatori din Romania, atunci fara indoiala va pleca. In zilele urmatoare se va afla ce se va intampla. Nu mai sunt discutii pentru alti jucatori, nu exista ceva concret", a declarat Narcis Raducan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies