"Cautam fotbalist care stie web design si limba engleza!" Si nu e vorba de alegerile pentru presidentia FRF
Luni 19 Martie 2018, 17:42

"Cautam fotbalist care stie web design si limba engleza!" Si nu e vorba de alegerile pentru presidentia FRF

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania (AFAN) a anuntat pe pagina oficiala de pe o retea de socializare ca se afla in cautarea unui fost fotbalist care sa fie implicat pe partea de web design intr-un proiect FIFPro. 

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

De curand, AFAN anunta ca ii este tot mai greu sa se dedice proiectelor proprii, in conditiile in care sindicatul este suprasolicitat de plangerile membrilor privind neplata salariilor sau intarzieri foarte mari de remunerare, deoarece Romania este pe locul al treilea in topul mondial al tarilor cu cluburi implicate in litigii la FIFA cu jucatorii straini, fiind intrecuta doar de Turcia si Iran.

Asa ca AFAN s-a gandit sa dea prioritate fostilor jucatori si in proiectele sale internationale. Implicati pe mai multe planuri in colaborari cu Sindicatului international al fotbalistilor (FIFPro), printre care si posibilitatea de a studia si a obtine diploma in management sportiv prin FIFPro Online Academy, in timp ce activeaza ca jucatori de fotbal profesionisti, sindicatul autohton mai da o sansa fostilor sportivi care se pricep la programare. Mai exact, li s-a cerut, daca se pricep, sa realizeze un logo si o pagina de web in cadrul proiectului, urmand sa fie remunerati corespunzator pentru acest serviciu.

"Buna ziua! Avem nevoie de un fost fotbalist care ofera servicii de grafician/web designer si cunoaste limba engleza la un nivel mediu. Daca va corespunde descrierea de mai sus sau cunoasteti pe cineva in aceasta situatie, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat. Multumim!", se cere in mesaj postat astazi. Este interesant de aflat ce fotbalist isi va oferi serviciile de grafician / web designer pentru acest proiect. 

Autor: Gabriel Chirea


2 comentarii
  • 19 2018
    ILIE Năstase Câtă pușcărie trebuie să ai ?...
  • 19 2018
    Jan Dupa ce pierde alegerile la FRF, poate preia acest post Lupescu, ca dupa cum il lauda sustinatorii sai din "cooperativa de aur" este imposibil sa nu se priceapa si la servicii de grafician/web designer....
Iohannis: "O voi întreba vineri pe doamna Dăncilă cu ce ocazie a plecat în Israel fără să sufle o vorbă"
BRAT